Харесани игри
Изиграни игри

Bomb Тя Мисия

Bomb Тя Мисия игра

Bomb Тя Мисия

Място бомби и победи всички останали играчи.

Как се играе тази игра:
Стрелките за движение, ИНТЕРВАЛ за да се откажа бомби

Двама Играчи Бомба Атентатор Човек